Концерт на Камерен оркестър”Орфей”

13
Концерт на Камерен оркестър”Орфей”
13.05.2022 г. - Концерт на Камерен оркестър”Орфей” по повод 65-годишнината на Двореца на културата гр.Перник,  диригент Райчо Христов - Музикално фоайе, Дворец на културата - 18:30 часа
13 май 2022 18:30 часа